Helle tyvstartede valgkampen

Takket være et lækket notat fra Socialdemokraternes partikontor kan AvisAnden afsløre, at Helle Thornings nylige besøg i Børnehuset Cirklen, Bilka og Sierra Leone alle som et var velplanlagte valgstunts. Det fremgår af en liste med 20 vælgergrupper hvoraf tre er afkrydset, nemlig ”Børnehave”, ”Supermarked” og ”Udlandsfrivillige”.

De resterende 17 grupper, som åbenbart kan forvente besøg af landets statsminister, er:

Hjemløse

Prostituerede

Seksuelle minoriteter

Enlige forældre

Trafikofre

Skolelærere

Skoleelever

Indsatte

Søens folk

Soldater

Studerende

Arbejdsløse

Handicappede

Etniske minoriteter

Plejehjemsbeboere

Sygehusindlagte

Motionister

Af det lækkede notat fremgår endvidere, at valgstrategerne stræber efter at ramme flere målgrupper ad gangen. I næste måned aflægger statsministeren således besøg hos det lesbiske par, Birthe Jensen og Malaika Mukisi. De er begge kørestolsbrugere og beboere på plejehjemmet Hans & Grethe.

Og ugen efter besøger Helle Thorning først en arbejdsløs sømand i Herstedvester og dernæst en trafikskadet imam på Bispebjerg Hospital.

 

Skriv et svar