Glemmer du, så husker vi

Med den nye lov om Center for Cybersikkerhed er der også tænkt på alzheimer patienter – samt andre glemsomme borgere. De tilbydes nu en såkaldt up-to-date-tjeneste. Med dén kan de til enhver tid modtage oplysninger om den del af deres gøren og laden, som efterlader elektroniske spor.

Tjenesten tilbydes foreløbig i tre varianter – og til tre priser.

Med det billigste up-to-date-abonnement modtager abonnenterne et detaljeret udskrift over egne indkøb samt besøg hos læge, tandlæge, apotek, og offentlige instanser, herunder sygehus, bibliotek og retsvæsen.

Med den midterste pakke modtages tillige lydfiler med egne telefonsamtaler, samt udskrift med såvel modtagne som afsendte e-mails og Sms’er.

Med luksusudgaven følger endvidere billeder/video fra de overvågningskameraer abonnenten passerer. Denne service bygger på en unik genkendelsesteknologi, der gør det muligt at genkende et menneske på dets gang, form og holdning.

Den nye tjeneste gælder fra den 1. juli 2014, og mulige abonnenter kan tilmelde sig tjenesten blot ved at sende en e-mail eller Sms til sig selv – eller enhver anden – hvori de angiver, hvilken abonnementstype, de ønsker.

Skriv et svar