Wilhelm Verners Plads pyntet i en kæmpebrandert

Da Wilhelm Verners Plads for nyligt blev asfalteret og pyntet med røde, buede bånd lød forklaringen, at båndene skulle skabe en visuel sammenhæng mellem Overgade og Vestergade – men den forklaring holder vist ikke.  Ifølge professor Kouki Fujioka fra Tokyo er forklaringen nærmere den, at arbejdet blev udført under stærk påvirkning af fækalistiske duftmolekyler. Den konklusion er professoren nået frem til efter at have undersøgt en af de gamle latrintønder, som arkæologerne sidste år fandt under den nu nye asfalt. Den indeholder 700 år gammel afføring, og stanken af denne har ifølge professoren hensat de mennesker, der umiddelbart efter arbejdede på området, i en tilstand sammenlignelig med stærk beruselse. Professoren mener tilmed, at koncentrationen i den frigivne stank er høj nok til stadig at kunne påvirke mennesker, som opholder sig på området i flere timer ad gangen.

Måske er der en naturlig forklaring på de buede linjer bag ved Odense Rådhus.
Måske er der en naturlig forklaring på de buede linjer bag ved Odense Rådhus.

Skriv et svar