Månedsarkiv: januar 2015

Helle Thorning møder Dalai Lama

Efter først at afvise ethvert møde med Tibets åndelige leder Dalai Lama, når han næste måned lander i Danmark, har statsministeren nu ombestemt sig:

– I Socialdemokratiet har vi altid kæmpet for medlemmernes ret til at mene, hvad vi synes, de skal mene, og nu mener de altså, at jeg skal møde Dalai. Så det gør jeg naturligvis.  

– Men hvad så med vore handelsforbindelser til Kina? 

– Dem skal vi selvfølgelig også tage hensyn til. Af samme grund møder jeg ham iført en dragt, der klart viser, at vi ikke er hjertevenner – Dalai og mig. Dragten er oprindelig købt til et valgstunt i Sierra Leone, men genbrug er jo en god ting.

Med denne beskyttelsesdragt vil Helle Thorning vise Kina, at Dalai Lama kun er tålt - ikke velkommen - i Danmark.
Med denne beskyttelsesdragt vil Helle Thorning vise Kina, at Dalai Lama kun er tålt – ikke velkommen – i Danmark.

Anker Boyes nye image

I oktober 2014 kom det frem, at nogen havde udskiftet Anker Boyes portrætfoto på Odense Kommunes hjemmeside. Det var sket på et tidspunkt, hvor ingen andre af byrådets medlemmer måtte foretage lignende skift, og det er stadig uvist hvem, der foretog skiftet. Anker Boye selv hævdede, at han kun ville bede andre gøre det, hvis det drejede sig om skift til et nyere foto og ikke – som i det aktuelle tilfælde – et ældre foto.

Nu er det imidlertid sket igen, og denne gang til et helt nyt foto. Skiftet skete umiddelbart efter, at Anker Boye blev fotoportrætteret som indisk maharaja, og det nye foto understreger ligeledes borgmesterens status som ophøjet samfundsborger. Ved samme lejlighed proklamerede borgmesteren, at borgerne fremover var velkomne til audiens – hver onsdag formiddag. Dog kun efter forudgående ansøgning.

På Odense Kommunes hjemmeside er der billede og informationer om samtlige medlemmer af byrådet.
På Odense Kommunes hjemmeside er der billeder og informationer om samtlige medlemmer af byrådet.