Personalefrit plejehjem

Den nye rådmand i ældre- og handicapforvaltningen, Per Berga Rasmussen, fortsætter tilsyneladende i samme spor som forgængeren Jane Jegind. Dermed er der udsigt til stadig mere elektronik, flere gør-det-selv hjælpemidler og færre varme hænder inden for plejesektoren.

Den udvikling kommer dog ikke bag på ledelsen ved Plejecenter Christiansbroen. Her er man allerede godt i gang med at erstatte varme hænder med velfærdsteknologi. Man har blandt andet installeret en automatisk personvask og dermed sikret alle beboerne lige så mange bade, som de måtte ønske. Endvidere er man i gang med at teste en automatisk madningsmaskine, en af- og påklædningsmaskine og en sengelægningsmaskine, og hvis disse tre vidundere lever op til forventningerne, vil man meget snart kunne tilbyde Danmarks første plejehjem – uden varme hænder.

plejehjem

Christiansbroens nye BODY WASH kan klare indtil 10 personer ad gangen.

berga modern

Den nye madningsmaskine testes her af beboeren Ole Berga Rasmussen.

 

Skriv et svar