Far, mor og børn

Med et nyt lovforslag vil regeringen gøre det muligt at skifte køn uden kirurgisk indgriben. Dermed forsøger man at imødekomme de transkønnede, der allerede lever som det andet køn – uden forudgående kastration.

Hos oppositionspartierne er der ikke megen støtte til forslaget, men blandt de yngste i samfundet er tvekønnede såvel som homoseksuelle allerede en naturlig del af hverdagen. Ifølge en opsnappet samtale mellem to 6-årige piger er denne hverdag dog ikke helt uproblematisk:

– Skal vi lege far, far og børn?

– Det kan jeg ikke, for min far er blevet til min medmor. Men vi kan lege mor, medmor og børn.

– Nej, det kan jeg ikke. Jeg har to fædre, og jeg kender ikke min mor.

– Så kan du låne en af mine mødre, hvis jeg må låne en af dine fædre.

– Så skal det være din ”rigtige” mor.

– Ok, mod din rigtige far.

– Det ved jeg ikke, hvem er. Jeg er adopteret.

– Hvad med bare at lege far, mor og børn?

– Hvad er det?

Skriv et svar