At ryge eller ikke ryge – that’s the question

Reklame forklædt som redaktionelt stof:

Efter introduktionen af den elektroniske cigaret er behovet for rygestop faldet drastisk. Med e-cigaretten får rygeren stadig røg og nikotin – og til en pris langt under, hvad smøgerne koster.

Alligevel er der mange, der er godt trætte af at udstille deres afhængighed af en ”sut”. Og hvem ved, om det senere skulle vise sig, at e-cigaretterne blot skader helbredet på en anden måde end cigaretterne.

Under alle omstændigheder er det mest sikkert – og billigst – at kvitte helt. I Odense kan man tilmed gøre det uden risiko for hverken helbred eller pengepung. Manden bag dette tilbud er psykoterapeut Torben Madsen, og han har arbejdet med rygeafvænning siden 1987. De mulige kunder er dermed i erfarne hænder – formentlig de mest erfarne i Odense.

Afvænningseksperten hjælper også klienterne med at tabe sig, og han træffes på telefon 66 11 02 11 – eller via hjemmesiden www.stoprygningen.dk.

Livet er nemmere som ikke-ryger.
Livet er nemmere som ikke-ryger.

Skriv et svar