Cand. spin til borgmesterforvaltningen

Borgmesterkontoret i Odense har nu ansat endnu en cand. spin, også kaldt ”strategikonsulent”. Anledningen er blandt andet den stadig aktuelle telefonitis-gate, hvor det lykkedes pressen at få Anker Boyes kommentar, inden den var spunden. Resultatet blev som bekendt, at Anker Boye undskyldte sig med, at han ikke accepterede et eget telefonforbrug på 245.000 med vilje og i øvrigt ikke erindrede de aktuelle sms’er.

Ifølge den nye strategikonsulent, P. Ravda, ville det aldrig være sket med ham som rådgiver.

– Min opgave er at beskytte politikerne mod sig selv. Ganske som det er embedsmændenes opgave at beskytte borgerne mod politikerne og pressens opgave at beskytte borgerne mod embedsmændene.

Hvad ville du have foreslået Anker Boye?

Jeg ville have anbefalet ”Lars-Løkke-modellen”: Indrøm at du har dummet dig, og hvis det drejer sig om offentlige midler, så betal dem straks tilbage.

Har du også et forslag til, hvad man strategisk kunne sige til de mange, der er imod den valgte Thomas B. Thriges Gade-løsning?

Ja: Undskyld, vi har dummet os. Vi burde være fortsat med den dyrere tunnelløsning, men som et plaster på såret vil vi nu gøre det gratis at parkere i hele cityområdet.

Velkommen til Odense P. Ravda.

Skriv et svar