Odense klar til Melodi Grand Prix – næsten

I skrivende stund er Odense ved at afslutte forberedelserne til Dansk Melodi Grand Prix i Arena Fyn. Scenen er fiks og færdig, men lydteknikkerne mangler stadig at finjustere lydprogrammet Auto-Tune.

– Uden det program ville gæsterne få et chok, betror den ansvarlige lydmand Avis-Anden. Under den sidste prøve var vi for eksempel vildt imponeret over en sangerinde, der holdt tonen i flere minutter, og den tone viste sig at stamme fra en støvsuger i baggrunden. Vi har også prøvet at få en ekstra basstemme med på en optagelse. Den dag havde alle musikerne spist gule ærter.

– Du kan roligt skrive, at Auto-Tune gør det samme for solisternes stemmer, som makeup gør for deres udseende – og det er ikke så lidt endda.

Det er anden gang, Odense afholder grandprixet, og efter mindre end 50 helsiders foromtale i Fyens Stiftstidende er der næsten udsolgt til præmieren. Til gengæld er der stadig billetter til generalprøven i aften. Begge aftener vil – ifølge lydmanden – kunne opleves helt uden mislyde.

 

Skriv et svar