Hygiejnen i top i Odense Svømmehal

Efter den seneste renovering af svømmehallen på Klosterbakken er ledelsen blevet ekstra opmærksom på hygiejnen – både i omklædningsrummene og i bassinet. Bademestrenes vågne og kontrollerende blikke er således afløst af skilte, der tydeligt viser, hvilke dele af kroppen, der skal vaskes inden svømmeturen. Skiltene er tilmed udført som piktogrammer og dermed forståelige for alle, uanset sproglige forudsætninger.

Den nøgne hud mod træbænkene i saunaerne er også passé.  Nu sidder man på håndklæder eller i sit badetøj. Det første i saunaerne i omklædningsrummene og det sidste i de fælles saunaer – aldrig omvendt!

Vandkvaliteten er der også tænkt på. Her har man tilsat vandet ét kemikalie, der registrerer CO2-udslip og ét, der registrerer udledning af urin. Dermed håber man at kunne ændre brugernes holdning til vand i svømmehallen kontra vand ved stranden.

De røde ”streger” i vandet skyldes et nyt tilsætningsstof, der registrerer CO2-udslip.
De røde ”streger” i vandet skyldes et nyt tilsætningsstof, der registrerer CO2-udslip.

Skriv et svar