På tidsrejse i Odense

9788798901181Reklame forklædt som redaktionelt stof:

Den 14. november 2013 udkom bind 4 om bylivet i det gamle Odense, nærmere bestemt mellem 1950 og 1980. Bogen har undertitlen ”En beskrivelse af de steder, vi gik ind, når vi gik ud”, og de steder, forfatteren Torben Madsen beskriver i dette bind, lå i Fruens Bøge, Hunderup, Dalum, Sanderum og den sydlige del af Sdr. Boulevard.

Blandt de omtalte gå-i-byen-steder er Sortebro Kro, Restaurant Skoven, Carlslund, Tingløkke Cafeteria – nu Guldhornet, Bondestuen, Odense Zoo og Fyns Tivoli. Endvidere er Knudsens Gaard, Carlsens Kvarter, Odd Fellow Palæet og Åstedet beskrevet i dette bind.

Portrætterne er som sædvanlig krydret med artikler om restauranter og restaurationslivet i historisk perspektiv.

Bogen – og de forrige bind – kan købes i alle Odenses bogbutikker, og den vejledende udsalgspris er kr. 200,-

Læserne kan for øvrigt selv bidrage til beskrivelsen af bylivet i det gamle Odense. Det sker på www.ibyeniodense.dk

Læs også om min seneste bog “Din sidste cigaret”: http://www.dinsidstecigaret.dk

Skriv et svar