Afsløring – Odenses hemmelige strategi

Af frygt for borgernes reaktion når Thomas B. Thriges Gade snart lukkes, har Odense Kommune allieret sig med specialister i krisepsykologi. Det har blandt andet ført til igangsætning af mest muligt af det mest generende vejarbejde i ugerne op til lukningen den 29. juni.

Ifølge psykologerne vil det skabe de samme frustrationer hos bilister og forretningsdrivende, som dem gidsler oplever i forhold til gidseltagerne. Enhver efterfølgende forbedring af vilkårene vil derfor modtages med taknemmelighed, som igen vil skabe positive følelser over for ”gidseltagerne” – her kommunen.

Af samme grund er det mest generende vejarbejde – som for eksempel blokeringen af Tietgens Allé – påbegyndt og færdiggjort få uger før Thomas B. Thriges Gades lukning. Arbejdet i Asylgade og Nørregade samt nu Overgade er ligeledes igangsat som et led i kommunens krisestrategi.

Bager Wendorff i Asylgade (ses under træet til venstre i billedet) er én af de forretningsdrivende, der nu forventes at være positiv stemt overfor kommunen. For blot to uger siden var hans butik helt blokeret af - strategisk - vejarbejde. Foto: maj 2014.
Bager Wendorff i Asylgade (ses under træet til venstre i billedet) er én af de forretningsdrivende, der nu forventes at være positiv stemt overfor kommunen. For blot to uger siden var hans butik helt blokeret af – strategisk – vejarbejde. Foto: maj 2014.

Skriv et svar