Borgmester på storindkøb

Efter at Anker Boye i al offentlighed har erkendt, at han ikke er bevidst om, hvad han accepterer på sin smartphone, er det væltet ind til Odense Kommune med købsaftaler om alverdens ting.

Blandt de mere kuriøse emner er en kopi af Eiffeltårnet i fuld størrelse, en førsteplads i X-factor, det originale Mona Lisa maleri, en intelligenstest for genier, skibsrattet fra Titanic, en statsmandsbegravelse, en helgenkåring i Rom, en dromedar, en julemands-postkasse og et gavekort på en stjerne navngivet Anker-stjernen.

Den samlede regning lyder på kr. 3.587.322 – plus kr. 320 for levering af Eiffeltårnet.

Beløbene er alle trukket på Odense Kommunes konto, og det mener Anker Boye også, at de skal:

– Jeg har jo ingen personlig glæde af de ting, så hvorfor skulle jeg betale?

Anker Boye vil dog godt beklage indkøbene:

– Jeg er oprigtigt ked af det, men med de mange bogstaver, der jævnligt dukker op på min smartphone, er jeg sjældent opmærksom på, hvad jeg accepterer. Det er dog ikke noget, jeg gør med vilje, og hvis det er, så står det ikke knivskarpt i min erindring. 

Kommunen har endnu ikke besluttet, om de skal acceptere indkøbene, men de betvivler på ingen måde, at borgmesteren handler uden at være fuldt klar over konsekvenserne.

Det er imidlertid et åbent spørgsmål, om borgmesteren fortsat skal have rådighed over en smartphone.

Blandt de mange indkøb, Anker Boye har gjort over sin smartphone, er også denne dromedar. Den blev leveret uden for rådhuset åbningstid.
Blandt de mange indkøb, Anker Boye har gjort over sin smartphone, er også denne dromedar. Den blev leveret uden for rådhusets åbningstid.

 

Skriv et svar